Roma traži zamenu za Kolarova

Autor:

Sport

03.04.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u januaru produžio ugovor do leta 2021. godine, iako je jedan od najefikasnijih defanzivaca Evrope i jedan od najboljih fudbalera Rome, Aleksandar Kolarov će na leto najverovatnije napustiti tabor rimskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Kapiten srpske reprezentacije već duže vremena ima loš odnos sa tvrdim jezgrom navijača Rome koji mu zvižde i vređaju ga uprkos dobrim igrama zbog nekih ranijih komentara i postupaka.

Čak i kada postigne gol, na Olimpiku se čuje više zvižduka nego aplauza. To je ipak situacija koja je neodrživa, nije dobra za atmosferu u klubu i najbolje za sve je da Kolarov napusti Romu. Siniša Mihajlović ga zove u Bolonju i levonogi bombarderi bi mogli da obnove saradnju iz reprezentacije Srbije.

A da se Roma sprema za život posle Kolarova, govore i navodi po italijanskim medijima o potrazi za naslednikom. Roma već ima Leonarda Spinacolu u timu kao rešenje kada Kolarov ode, ali traži još jednog levog beka.

Prva želja Vučice je jedno od Atalantinih otkrića – Robin Gosens. Nemac je blistao u dosadašnjem delu sezone i sa sedam golova i pet asistencija bio ponajbolji bek u ligi. Za Gosensa su zainteresovani Čelsi, Inter i Lion, a Atalanta je odredila cenu od 30.000.000 evra što je za Romu previše.

Zato se Vučica okreće alternativnim i mlađim rešenjima. Sportski direktor Đanuka Petraki je bacio oko na 18-ogodišnjeg Davida Ruiza Montera iz mladog tima Valensije i nešto starijeg Karlosa Augusta iz Korintijansa čija je cena oko 5.000.0000 evra.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading