Bivši trener Partizana žestoko opleo po Nojeru!

Autor:

Sport

31.03.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Bajerna Lotar Mateus uputio je reči kritike ka Manuelu Nojeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Nojer

Nojerovi prvi pregovori o nastavku saradnje sa Bavarcima su propali.

Čuvar mreže je tražio da novi ugovor potpiše na pet godina, bez smanjene zarade, iako mu je klub nudio dvogodišnji ugovor, što je praksa u Bavarskoj za igrače iznad 30 godina.

- U ovim teškim vremenima, Nojer bi trebalo da se seti šta je sve Bajern uradio za njega, da bude zahvalan klubu, jer uvažavanje ne može da bude jednosmerno", rekao je Mateus, misleći na to što su čelnici kluba iz Minhena napadali Fudbalski savez Nemačke jer su smatrali da on mora da brani za reprezentaciju te zemlje, a ne Ter Štegen iz Barselone. Uz to, Nojer je imao ozbiljnih problema sa leđima zbog čega propustio dosta mečeva i kada se oporavio više nije bio u svojoj formi, ali mu klub ipak nije okrenuo leđa, već želi da ga zadrži i nudi mu novi ugovor.

- Ne sećam se da je bilo kom igraču Bajern ukazao toliku količinu poštovanja kao Manuelu Nojeru. A on tvrdoglavo  insistira na dugoročnom ugovoru, što je prilično drsko i na tako nešto nijedan klub na svetu ne bi pristao - rekao je Mateus, koji sada radi kao stručni konsultant na Skaj Sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading