Čukarički je gospodski klub!

Autor:

Sport

30.03.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević otkrio je da je klub izmirio sve ugovorne obaveze svojim fudbalerima do juna meseca.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Nenad Mirosavljević

Još jednom je klub sa Banovog brda pokazao da je ubedljivo najstabilniji u Srbiji i da je njihovo poslovanje za primer. Tako njihovi fudbaleri ne moraju da brinu o sredstvima koja im pripadaju prema ugovoru, jer im je Čukarički već sve izmirio još u februaru usled situacije sa virusom korona.

– Da budem iskren, u klubu nismo ni razgovarali o tome da se igračima smanje plate, gazda Obradović nije ni spominjao to, mislim da do toga u Čukaričkom neće ni doći. Što se tiče ugovornih obaveza, klub je još u februaru isplatio sve rate igračima zaključno sa junom. Što se toga tiče igrači Čukaričkog su mirni. U svakom slučaju nisu oni krivi za ovakvu situaciju, sa druge strane nije ni klubovima lako u ovakvoj situaciji jer se ne zna koliko će sve trajati – otkrio je Mirosavljević za "Žurnal".

U sportu je trenutno najbitnije da se igrači na teren vrate zdravi, kada god to bilo.

– Svi naši igrači su hvala Bogu dobro, niko nije imao ni najmanji problem. Snalaze se kako ko može da ostanu u formi, rade po programu kondicionog trenera, tamo gde ima uslova neki trče i napolju – rekao je Mirosavljević.

Kao i u većini klubova i u Čukaričkom postoje igrači koji su tu kao pozajmljeni fudbaleri ili sami imaju igrače koje su pozajmili. Kako sezona neće biti završena u junu, pitanje je šta će biti sa njihovim ugovorima.

– Ni mi još uvek ne znamo kako će se to rešiti sa pozajmicama, verujem da će se tim pitanjem baviti čelnici UEFA i FIFA jer skoro u svakom klubu imamo takvu situaciju. Zavisi i kada će se završiti sezone, mislim da ćemo prave informacije imati kad počne da se smiruje situacija – zaključio je Mirosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading