MILOJEVIĆ OPREZAN UOČI DUELA SA VRANJANCIMA: Pred nama je ozbiljan posao

Autor:

Sport

10.10.2017

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa ima velike ambicije u Kupu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević poziva na oprez

Crvena zvezda u sredu dočekuje Dinamo iz Vranja u 1/16 finala Kupa Srbije. Utakmica će biti odigrana od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić.

- Krećemo sa takmičarskim utakmicama i to zaostalom utakmicom u Kupu, u kom mnogo očekujemo. Dinamo je ekipa koja jako dobro igra... Prijatno je iznenadio u dosadašnjem toku sezone, pretendenti su za viši rang. Njihov trener Antić radi dobar posao, što se vidi po rezultatima. Očekuje nas ozbiljan posao - rekao je Milojević.

Crvena zvezda je u međuvremenu bila na pripremama u Sloveniji.

- Pre svega smo se odmorili, ali smo i dobro i naporno trenirali u Termama (Čatež). Savić i Rodić su se oporavili i trenirali su u punom kapacitetu. Imam puno poverenje u sve igrače. To je bila i moja zamisao od samog početka, da svi prihvate sistem i način rada. Moraju da budu mentalno i psihički spremni uvek da odgovore na zahteve. Nadam se da će i tako biti - istakao je Milojević i dodao da Zvezdu u narednom periodu očekuje težak ritam mečeva.


On je čestitao reprezentaciji Srbije na plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

 - Zaslužujemo da igramo na Mundijalu uz najbolje svetske selekcije, jer imamo kvalitet. Sve ovo je jako dobro za srpsku fudbal i dizanje njegovog ugleda u svetu. Ovo je sigurno dodatni motiv za sve da budu još kvalitetniji - zaključio je Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading