Užasna tragedija: Poginula devojka reprezentativca Argentine, svemu je prethodio beg iz karantina!

Autor:

Sport

30.03.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna tragedija se dogodila u Argentini i zavila u crno fudbalera Veleza Rikarda Senturiona. Njegova devojka Melodi Pasini je poginula u saobraćajnoj nesreći posle bega iz izolacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Argentine

U Argentini je, kao i u većini država, na snazi naredba o kućnom karantinu i smanjenom kretanju građana, ali je 25-godišnja devojka iz za sada nepoznatih razloga odlučila da pobegne iz izolacije.

Tom prilikom je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u parkirano vozilo u kome nije bilo putnika. Ipak, rezultati obdukcije pokazuju da je ona tokom vožnjo doživela i srčani udar zbog čega je i došlo do nesreće. Ona je imala srčanih problema i prethodno je već imala dve operacije na srcu.

Imali su nestabilnu vezu, koja je trajala četiri godine, ali je uvek bila uz njega u njegovim najtežim momentima, a imao ih je dosta.

- Klub je uz Rikarda Senturiona u ovom teškom trenutku nakon smrti njegove devojke Melodi Pasini. Naše saučešće porodici i puno snage Sentu - navodi se u saopštenju Veleza.

Ovo je još jedan udarac u teškom životu povremenog reprezentativca. Odrastao je u velikom siromaštvu bez oca, kog je izgubio dok je još bio beba. Baka, koja je vodila brigu o njemu dok je majka radila kako bi othranila porodicu, preminula je pre dve nedelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te voy amar siempre mi amor

Објава коју дели Ricardo Adrian Centurion10 (@adrianricardo1993) дана 29. Мар 2020. у 8:53 PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading