Apel Marka Pantelića povodom koronavirusa!

Autor:

Sport

30.03.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FS Srbije je pre nekoliko dana pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u borbi proti virusa COVID – 19, a tim povodom se oglasio potpredsednik Marko Pantelić.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Pantelić

Apel prenosimo u celosti:

- Dragi prijatelji, kao što svi dobro znamo suočeni smo sa pandemijom virusa COVID - 19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, dovelo je do velike brige za svaki ljudski život. 

Pre nekoliko dana Fudbalski savez Srbije je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije. 

I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju. 

Sve što prikupimo biće dragocena pomoć za one kojima je to sada preko potrebno, a pre svega zdravstvenom sistemu Srbije koji se nalazi na prvoj liniji fronta u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja. 

Kao što je već objavljeno prikupljeno 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu. 

Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć od onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman implus do konačne pobede 

Sredstva mogu da se uplate na namenski dinarski humanitarni račun FS Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun prema instukcijama sa fotografiji.

Foto: FSS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading