(FOTO) Mesijeva kapitenska potvrda: Imaćemo 70% manje plate, Argentinac ostaje bez 6.000.000!

Autor:

Sport

30.03.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler i kapiten Barselone Lionel Mesi oglasio se u ponedeljak putem društvenih mreža i saopštio da su svi igrači iz prvog tima pristali na smanjenje plata za čak 70 odsto! Argentinac je usput bocnuo Upravu što je bespotrebno pritiskala igrače, a oni su, kaže Mesi, svakako planirali da se odreknu dela zarada kako niko od ostalih uposlenika ne bi dobio otkaz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Jednog od najboljih igrača sveta ova mera najteže će pogoditi, pošto ima daleko najveću platu.

Prema poslednjim istraživanjima koje je uradio francuski Ekip Argentinac mesečno zarađuje 8.300.000 evra bruto, što znači da će se odreći skoro 6.000.000. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Mar 30, 2020 at 4:11am PDT

- Mnogo toga je rečeno i napisano o nama i našim platama tokom svih ovih dešavanja. Prvo da razjasnimo da je naša volja da se smanje plate postojala od početka, jer razumemo u kakvom smo problemu. Uvek smo bili prvi koji su pomagali klubu kada je to zatraženo. Mnogo puta pomogli smo i na našu incijativu. Ne mogu da prestanem da se čudim ljudima iz kluba koji su nas stavili u centar pažnje i vršili pritisak da uradimo nešto što smo i planirali od samog početka. Samo je trebalo malo vremena za dogovor, tražili smo najbolji način kako da pomognemo i klubu i radnicima. Istina je - imaćemo 70 odsto manja primanja u narednom periodu, ali daćemo i dodatni novac kako drugim zaposlenima ne bi bile smanjene plate - napisao je kapiten katalonske ekpe Lionel Mesi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading