Zvezda Premijer lige vozila kola u papučama, pa izazvala nered na ulicama Birmingema!

Autor:

Sport

30.03.2020

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Aston Vile Džek Griliš bio je glavni protagonista incidenta na ulicama Birmingema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džek Griliš

Policija je pokrenula istragu protiv veziste zbog toga što je svojim Randž Roverom udario dva parkirana automobila u oblasti Dikens Hit.

Ispostavilo se da se vraćao sa kućne žurke, a slike koje su se pojavile u engleskim tabloidima pokazuju da je vozio u papučama.

Samo dan pre nemilog događaja Griliš je putem video-poruke pozvao sve ljude da ostanu kod kuće, a onda je sam prekršio sopstveni poziv.

- Da biste spasili živote, morate ostati kod kuće. Izađite iz kuće samo da biste kupili hranu, kupili lekove ili vežbali i uvek se setite da ostanete razmaknuti najmanje dva metra. Ovo je hitno, zaštitite se, ostanite kod kuće, spasite živote - rekao je tada Griliš.

U izjavi o incidentu, policija je potvrdila detalje indicenta.

- Pozvani smo u Votersajd, Dikens Hit, nešto pre 10 sati da bismo objavili da je beli Randž Rover uleteo u dva parkirana automobila na ulici. Vozač je ostavio sve detalje na licu mesta, pre nego što je nastavio peške, a o njemu će u dogledno vreme razgovarati policija. Na parkiranim vozilima je načinjena manja šteta.

Iz Aston Vile još uvek nisu komentarisali ovaj incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading