Ronaldo je bio jedini koji nije pozdravio Runija kada je potpisao za Junajted

Autor:

Sport

28.03.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vejn Runi je na leto 2004. godine odlučio da napusti Everton i stigao je u Mančester junajted kao veliko pojačanje za 37 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vejn Runi

Runi je tada bio igrač od kojeg se očekivala blistava karijera, a on je to uspeo da ispuni. Postao je legenda Junajteda i zaslužio svoje mesto u istoriji ovog slavnog engleskog kluba.

Kada je stigao u Junajted, situacija nije bila baš bajna. Naime, tada je Ronaldo bio velika nada Crvenih đavola, ali sa Runijem nije imao baš dobar odnos.

Naime, sezonu pre dolaska Runija na Old Traford ovaj dvojac je imao žestok okršaj. Bilo je to upravo na Teatru snova kada su igrali Junajted i Everton, a Runi je žestokim prekršajem zaustavio Ronalda koji mu je to itekako zamerio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Engleski mediji objavili su da je nakon dolaska Runija u United Ronaldo bio jedini igrač koji ga nije pozdravio i poželeo mu dobrodošlicu. Portugalac mu nije zaboravio prekršaj u utakmici koja je odigrana nekoliko meseci pre.

Runi i Ronaldo su brzo izgladili odnose i postali itekako bitan deo Junajteda sa kojim su osvojili sve što se može osvojiti.

Zbog čega je Ronaldo bio ljut na Runija, možete pogledati u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading