VAJS ODUŠEVLJEN SRBIJOM: Bili ste najbolji u grupi!

Autor:

Sport

09.10.2017

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Gruzije Vladimir Vajs čestitao je Srbiji plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vajs je čestitao Muslinu na plasmanu na SP

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu reprezentaciju Gruzije sa 1:0 u meču poslednjeg, 10. kola grupe D kvalifikacija za SP 2018. Jedini gol na utakmici postigao je Prijović u 74. minutu. Srbija je osvojila prvo mesto u grupi D i izborila direktan plasman na Mundijal.

 - Pre svega želim da čestitam selektoru Slavoljubu Muslinu, srpskim fudbalerima i njihovim navijačima. Srbija ima veoma kvalitetnu ekipu i najbolji je tim u grupi - rekao je Vajs i dodao:

 - Naš tim je bio fantastičan u Beogradu, ali nam nedostaje kvalitet u napadu. Završnica je nešto na čemu moramo da radimo u budućnosti jer bez golova ne možete da pobedjujete i osvajate bodove. Srbija je bila bolja, moram da priznam.

Selektor Gruzije je rekao da je Srbija iskusna ekipa sa veoma dobrim igračima.

"Dušan Tadić je jedan od najboljih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov, Aleksandar Mitrović... Mnogo dobrih fudbalera sa velikim iskustvom, a mnogima od njih je ovo bila poslednja šansa da igraju na svetskom prvenstvu - istakao je Vajs i dodao da ne zna da li će ostati selektor Gruzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading