Novi Tores u Liverpulu?

Autor:

Sport

28.03.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fernando Tores je svojevremeno u dresu Liverpula bio noćna mora za protivničke odbrane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Feran Tores

Sada su se pojavile spekulacije da bi jedan Tores ponovo mogao da zaigra za Liverpul. Ne Fernando, nego Feran - mladi krilni napadač Valencije i mladi reprezentativac Španije.

20-godišnjak je do prekida takmičenja igrao sjajnu sezonu i privukao na sebe dosta interesa, dok veliki problem za njegovu Valenciju pravi činjenica da Toresov ugovor važi još samo jednu godinu.

Daily Mirror donosi priču o ozbiljnom interesu Liverpula za Ferana Toresa, dok su mediji u Španiji ipak uvereni da su najveće šanse da mladi ofanzivac neće u skorije vreme napuštati Mestaju.

Toresov važeći ugovor je potpisan 2018. godine i tada je u njega ugrađena i otkupna klauzula od 100 miliona evra. Ipak, u poslednje vreme stižu izveštaji o tome da li pomenuta klauzula i dalje vredi.

Ono što je sigurno jeste da će Valensija sigurno ponuditi Toresu novi ugovor ne bi li ga zadržala u svojim redovima. Ukoliko on ne prihvati produženje saradnje i novi ugovor, vrlo je moguće da bi već na leto mogao put Enfilda.

S obzirom na oprečne izveštaje o Toresovoj otkupnoj klauzuli, nije poznato koliko bi zapravo njegov transfer mogao da košta, ali se njegova vrednost procenjuje na 50-ak miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading