Skols je jednom prilikom odbio da igra protiv Arsenala: Imao sam sreće što me Junajted nije prodao

Autor:

Sport

26.03.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni engleski fudbaler Pol Skols celu svoju igračku karijeru proveo je u dresu Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Skols

Skols je sa Crvenim đavolima osvojio sve što se moglo osvojiti i bio jedan od najvažnijih članova ekipe Ser Aleksa Fergusona. Ipak, za njega je bilo trenutaka u Junajtedu koje želi da zaboravi.

On se u intervjuu osvrnuo na 2001. godinu kada je odbio da igra na jednoj utakmici što ga je itekako moglo koštati karijere u Unitedu.

 - Ne znam šta sam to uradio 2001. godine, ali to je stvar zbog koje i dalje žalim. Nisam bio u dobrom raspoloženju jer sam bio izostavljen u meču protiv Liverpula, a onda je došla utakmica sa Arsenalom u kupu. Tu su igrale većinom rezerve i baš sam bio ljut - rekao je Skols i dodao.

 - Imao sam svoje razloge, ali to je bila velika glupost s moje strane. Odbio sam da igram i na kraju me je klub kaznio. Izvinio sam se, ali znam da sam imao dosta sreće. Trener je mogao reći tada klubu da me prodaju jer ih ne poštujem i toga sam se najviše bojao.

 - Govorilo se da me želi Inter koji je čak slao ponude za mene. Već tada sam se kajao zbog toga što sam odbio da igram protiv Arsenala i na svu sreću Ferguson mi je to oprostio. Više nikada nisam pravio takve idiotske greške jer sam se opametio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading