"Ukoliko za godinu dana ne osvoji trofej, Kejn će otići iz Totenhema"

Autor:

Sport

26.03.2020

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U podkastu BBC legendarni Alan Širer je govorio o Hariju Kejnu i njegovoj trenutnoj situaciji u Totenhemu. Kako god se aktuelna sezona završi, i ako se uopšte završi, napadač Spursa će još jednom morati da se pomiri sa činjenicom da trofeja još uvek nema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Hari Kejn nije baš ni bio u mogućnosti da mnogo pomogne svom timu jer je u većem delu sezone bio povređen.

To je napravilo gomilu problema za Spurse i menadžera Žozea Murinja koji je upravo doveden da osvaja trofeje. To bi trebalo i da zadrži Harija Kejna u Totenhemu.

- Pretpostavljam da ako ne osvoji ništa u narednih 12 meseci onda mora da ide. Probaće još jednu godinu mislim, a ako se ništa ne desi po pitanju trofeja, otići će on - rekao je Alan Širer u jednom podkastu BBC.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
278 utakmica - 181 pogodak u dresu "pevaca"

Širer je inače najbolji strelac Premijer lige sa 260 golova, dok Kejn ima 136. Alana su sagovornici Geri Lineker i Ian Rajt pitali da li bi Kejn mogao da ga prestigne.

- Zavisi od zdravlja, od toga gde je i kakve uspehe bude imao sa klubom u kom je - bilo da su to Spursi ili neki drugi klub. BIće mu teško. On je na 136 golova i ima mnogo pitanja sa rečju "ako". Ako ostane zdrav ili ako ostane u Prmeijer ligi. Biće teško, ali probaće jednog dana - kazao je nekadašnji napadač Njukasla, Blekburna i Sautemptona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading