Neko je zavidan? Bivši predsednik Juventusa napao Ronalda - Samo se slika pored bazena

Autor:

Sport

26.03.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Juventusa protekle dve nedelje se nalazi u karantinu, kao i cela Italija, ali najveća fudbalska zvezda hiljadu kilometara je daleko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Bivši predsednik "stare dame" Đovani Koboli (75) prozvao je Kristijana Ronalda (35) što je ostao na rodnoj Madeiri dok su mu saigrači u Torinu.

 - Stvari u Juventusu zakomplikovale su se kad je on otišao. Rekao je da ide u Portugal zbog majke, ali izgleda da se samo slika pokraj bazena - rekao je Koboli za italijanske medije.

Majka Dolores (65) još početkom marta pretrpela je moždani udar. Ronaldo je odmah otputovao ka njoj u bolnicu i vratio se u Torino na utakmicu sa Interom, poslednjom pre suspenzije Serije A. Ali se vratio u Portugal pre zabrane zatvaranja granica.

- Napravili su presedan za njega, a onda su i drugi hteli da odu, ali to nije smelo da bude tako. Svi su trebali da budu u karantinu - kaže bivši prvi čovek Juventusa.

On smatra kako će Juventus teško uhvatiti formu nakon smirivanja situacije jer je strane zvezde pustio kućama.

- Lako je sad kritikovati, ali stvarno ne znam zašto su igrači hteli da napuste Italiju. Moraće u karantin na 14 dana kad se vrate - zaključio je Koboli, koji je preuzeo Juventus nakon afere "Kalčopoli" 2006. i ostao do 2009.

Iako se možda slika pored bazena, Ronaldo ne miruje u kućnoj izolaciji na Madeiri. Tako je, sa menadžerom Horheom Mendesom (54), donirao milion evra za tri jedinice intenzivnog lečenja u Lisabonu i Portu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading