(VIDEO) Uvek uz svoj narod: Matić ekskluzivno za Republiku poslao motivacionu poruku celoj Srbiji!

Autor:

Sport

25.03.2020

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemija koronavirusa pogodila je čitav svet, a situacija u Srbiji se pogoršava iz dana u dan. Zbog toga je se Nemanja Matić video porukom obratio srpskom narodu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

On se trenutno nalazi u Mančesteru, koji je takođe pogodila epidemija ovog opakog virusa, kao i celu Englesku. Zbog toga su mečevi Premijer lige odloženi, a neizvestan je i završetak sezone na ostrvu.

Nemanja je svom narodu u Srbiji uputio motivacionu poruku, koju bismo svi trebalo da poslušamo.

- Pozdrav svima, ovom prilikom bih vas zamolio da budete disciplinovani, da sačuvate svoje zdravlje, svojih najmilijih i svojih sugrađana. Ostajte kod svoje kuće, jer samo tako možemo da pomognemo nadležnim organima da suzbiju ovaj virus. Siguran sam da ćemo iz ovoga izaći mnogo jači, do tada šaljem vam velike pozdrave iz Mančestera i nadam se da ćemo se uskoro videti i da ćemo ponovo svi biti nasmejani. Sve najbolje i čuvajte se, pozdrav - rekao je Matić u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading