Ovakve vesti ohrabruju: FSS skupio 250.000 evra!

Autor:

Sport

25.03.2020

13:47 >> 14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se bori sa epidemijom koronavirusa kao i čitav svet, ali soladarnošću i zajedništvom možemo da pobedimo ovu pošast. Rukovodstvo FSS, zaposleni i reprezentativci su sakupili do sada ogromnih 250.000 evra koje će donirati Infektivnoj klinici u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik FSS Slaviša Kokeza

Mnogi srpski sportisti se svakog dana uključuju u pomoć protiv nevidljivog neprijatelja koji je zahvatio čitav svet, ali ovakve vesti nam daju nadu da ćemo pobediti.

FSS nastavlja akciju prikupljanja novca i nadamo se da će se i ostali sportisti pridružiti.

Kampanja će trajati dok god bude trajalo vanredno stanje , a savez će kontinuirano obaveštavati javnost o visini prikupljenih sredstava. Prvi prikupljen iznos od 250.000 evra  biće doniran Infektivnoj klinici u Beogradu za nabavku respiratora i medicinske opreme. 

Fudbalski savez Srbije  je na jučerašnjoj elektronskoj sednici Odbora za hitna pitanja doneo je odluku da u humanitarne svrhe donira značajna novčana sredstva. Tim povodom i zaposleni u sistemu Fudbalskog saveza Srbije izdvojili su deo svojih mesečnih primanja, a akciju koja je potekla od najužeg rukovodstva saveza, značajnim sredstvima će pomoći i fudbalski reprezentativci Srbije.

- Fudbalska organizacija apeluje na sve aktere koji žive od fudbala i za fudbal, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u borbi za Srbiju protiv korona virusa. Klubovi, igrači, treneri, sudije,  sponzori, privrednici, fudbalski radnici…i svi oni koji žele i mogu da pomognu, neka pokažu jedinstvo i solidarnost u trenucima kada je Srbiji ono najpotrebnije. Sredstva mogu da uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije- stoji u saopštenju FSS.

Foto: FSS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading