Kad se zameriš Kristijanu: Pre dve godine faulirao Ronalda na treningu i više nikada nije dobio poziv u prvi tim Reala

Autor:

Sport

24.03.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manu Ernando je produkt akademije Real Madrida, ali u prvom timu kraljevskog kluba još uvek nije dobio pravu šansu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ovaj 21-godišnji defanzinac pred početak ove sezone otišao je na pozajmicu u ekipu Rasinga do kraja ove sezone. Ernando je standardan član ovog španskog kluba i pokušava da dokaže Kraljevima da je zaslužio šansu u prvom timu.

Madridska Marka piše da je Ernando zatvorio vrata prvog tima prije dve godine. Tada ga je Zinedin Zidan pozvao da trenira sa ekipom kraljevskog kluba dok je imao svega 19 godina.

Ernando je bio veoma dobar u trening utakmici igrača Reala, ali je onda napravio nešto što mu Zidan nije oprostio. U jednoj akciji žestoko je faulirao Kristijana Ronalda koji je bio besan na mladog igrača zbog toga.

Ernando se odmah izvinio Ronaldu zbog svog poteza i Portugalac mu je pružio ruku. Ipak, španski mediji pišu da je na tom treningu Ernando sebi zatvorio vrata prvog tima.

Nakon tog incidenta na treningu Ernando više nikada nije dobio poziv da trenira sa prvom ekipom. Nije jasno da li je tu odluku donio Zidan ili je Ronaldo imao uticaja u svemu tome.

Ronaldo je na kraju te sezone napustio Real, ali se i pored toga Ernando nije vraćao u prvi tim. Letos je otišao u Rasing i njegova sezona u kraljevskom klubu je pod velikim znakom pitanja. Jedan neoprezan start na treningu mu je očigledno zatvorio vrata u Realu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading