Moćna poruka najboljeg strelca Zvezde: Svi smo isti tim!

Autor:

Sport

23.03.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Komora i najbolji strelac Crvene zvezde u domaćem šampionatu sa 13 postignutih golova - El Fardu Ben, poslao je snažnu poruku svim ljudima da poštuju mere izdate od strane Vlade Srbije, kako bi se još jednom ukazalo na ozbiljnost situacije povodom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Republika.rs
El Fardu Ben

Crveno-beli su na sjajan način započeli prolećni deo sezone, ali je fudbal morao da stane zbog borbe sa opasnim "nevidljivim" protivnikom. Kako bi se što pre vratili najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, svi treba da budemo odgovorni prema sebi i drugima i da poštujemo izdate mere od strane vlasti. Odgovoran na terenu, ali i van njega je El Fardu Ben, koji se svim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" obratio porukom u kojoj ih poziva da slede njegov primer i ostanu kod kuće.

- Moja porodica i ja smo dobro. Svi smo živi i zdravi, hvala Bogu. Od prvog dana poštujem propise, ostajao sam kod kuće i provodim vreme sa svojom decom. Igramo se i družimo međusobno, treniram po uputstvima naših trenera. Hoću da kažem svima da treba da poštujete pravila izdata od strane države, u kojoj god zemlji da se nalazite. Ostanite kod kuće, održavajte higijenu, perite ruke, vežbajte i ostanite informisani povodom situacije. Svi smo sada jedan tim. Čuvajte sebe i sačuvaćete druge - rekao je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading