"Gonzalo nije pobegao, sa našom majkom je koja ima rak"!

Autor:

Sport

22.03.2020

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Iguain, brat argentinskog napadača Gonzala Iguaina, demantovao je informacije medija da je igrač Juventusa pobegao iz Italije u Južnu Ameriku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Koronavirusom u redovima šampiona Serije A zaraženi su Danijele Rugani, Blez Matuidi i Paulo Dibala, a proteklih dana dozvolu da napuste Torino, samim tim i samoizolaciju, dobili su Daglas Kosta, Miralem Pjanić i Sami Kedira.

- Naša se majka, kao i mnogi drugi ljudi u svetu, bori s bolešću koja se zove karcinom. Kritičare malo zanima zdravlje naše mame, oni samo žele da spomenu ime mog brata. Tako oni rade svoj posao. Svi razumemo kome je namenjena ova poruka, neću generalizovati - rekao je Nikola Iguain.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

- Gonzalo je došao u Argentinu sa dozvolom kluba i imao je negativan rezultat na koronavirus. Nije pobegao iz Italije. Došao je da bude sa majkom u ovoj teškoj situaciji - istakao je brat slavnog Argentinca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading