Ninković negira da je prestupnik: Nisam dobio nikakvu prijavu, neko mi podmeće!

Autor: Sportski žurnal

Sport

21.03.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski mediji su pisali da je Nikola Ninković dobio krivičnu prijavu zbog kršenja mere samoizolacije, koja mu je pripisana po dolasku iz Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Ninković

Fudbaler Askolija je u razgovoru za Sportski žurnal negirao da je dobio krivičnu prijavu i naglasio da mu neko podmeće slučaj, kojeg nema.

– Od dolaska iz Italije 11. marta sam u izolaciji u jednom beogradskom hotelu, u centru, i ovde ću biti još pet dana. Tada mi ističu dve nedelje koliko moram da provedem u karantinu. U samoizolaciju sam došao samoinicijativno, jer ko je ušao pre vanrednog stanja u Srbiju, a takvu informaciju sam juče dobio, ostaje 14 dana u karantinu, a posle objave predsednika Vučića 28 dana, osim, ako se nešto u međuvremenu ne promeni. Krivična prijava ne postoji, bar meni niko ništa nije dao, a nisam ništa ni potpisao. Iz policije me jesu proveravali i bio sam u hotelu kad su dolazili. Mislim da mi je sve ovo podmetnuto, ne znam zašto se stvorila tolika fama. Ponavljam niko meni ništa nije rekao o prijavi, niko me nije hapsio, tu sam u hotelu- rekao je Ninković za "Sportski žurnal".

Bivši fudbaler Partizana je opisao kako mu prolaze dani i negirao da mu je devojka bila u poseti.

– Jednom dnevno mi dolazi policija, ako imaju neku novu informaciju dođu i drugi put. Razumem ih, ljudi rade svoj posao. Ovde mi ne daju ni smeće da izbacim, van apartmana ne mogu nigde, čak ni u hodnik, a da ne govorim o posetama. Kad mi nešto treba, zovem recepciju, postoji procedura i ne izlazim. Nisam video još ni roditelje- dodao je Nikola Ninković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading