Paulo Dibala nema koronavirus!

Autor:

Sport

20.03.2020

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italija je najviše pogođena epidemijom novog virusa. U toj zemlji obolelo je više od 41.000 ljudi, a umrlo je 3.405 ljudi, čime je Italija premašila Kinu po broju smrtnih slučajeva od koronavirusa. Fudbaler Juventusa Paolo Dibala demantovao je pojedine navode da je oboleo od koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala

- Lažne su vesti oko toga da ja imam koronavirus. To nije slučaj, iako sam naravno u dobrovoljnoj izolaciji kao i svi drugi - rekao je Argentinac koji je otkrio da čeka rezultate testova.

- U narednih par dana ću dobiti rezultate testa. Nadam se da nemam virus, ali ako budem imao, nastaviću sa karantinom. Želim da se zahvalim doktorima i medicinskim sestrama koji rizikuju njihovo zdravlje, ali nam neverovatno svima u zemlji pomažu. Pozdravio bih sve ljude koji su izgubili svoje voljene - ističe fudbaler torinskog Juventusa.

Argentinac se nada da će lek biti brzo pronađen i da neće biti više zaraženih

- U Italiji se sve ovo širi jako brzo. Nadam se da će ubrzo biti rešeno. Hajde da objasnimo da ovaj virus ne treba podceniti. Ne želim da se ovo iz Italije dogodi u Argentini gde neki možda ne shvataju ozbiljnost situacije. Budite oprezni i poštujte pravila - napisao je Paulo Dibala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading