Gurović: Dobijamo Gruziju, Srbi, napunite stadion

Sport

09.10.2017

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Milan Gurović ovih dana samo razmišlja o fudbalu, kao i kompletna Srbija. Ne može da dočeka večerašnju odlučujuću utakmicu "orlova" protiv Gruzije (20.45) za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport/P. MILOSAVLJEVIĆ
Gurović veruje u pobedu Srbije protiv Gruzije

- Toliko sam uzbuđen zbog utakmice da nemam reči. Žao mi je što nismo posao odradili u Beču, ali nema veze. Može na Marakani da bude slađe. Uveren sam da naše fudbalere čeka prepun stadion. Pozivam navijače da pomognu momcima da ostvarimo veliki uspeh, stvarno su zaslužili - rekao je za Republiku čovek koji ima dve zlatne medalje sa nacionalnom selekcijom.

Legendarni šuter se ne dvoumi kada je u pitanju rezultat na večerašnjem susretu.

- Dobijamo. Moramo da pobedimo. Biće 2:0 za Srbiju. Nešto osećam da će Mitrović da pogodi, kao i Kolarov. Ta dva prezimena mi se nešto javljaju, ali to nije toliko ni bitno. Neka postigne gol bilo ko, samo da pobedimo.

Za kraj, nekadašnji reprezentativac je istakao da fudbaleri imaju atmosferu u timu koja donosi velike rezultate.

- Dugo mi je bilo misteriozno kako to da fudbaleri nemaju taj kult reprezentacije kao što smo mi košarkaši imali, evo najzad je došlo i do toga. Momci ginu jedni za druge, ostavljaju srce na teren. To mora da se pohvali i istakne, trener Muslin je odradio sjajan posao i zato sam uz ekipu svim srcem - rekao je Gurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading