U Bergamu je totalni haos, Papu Gomez nije mogao da ćuti: "Koji ku*ac imate u glavi?"

Autor:

Sport

19.03.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bergamo je najugroženiji italijanski grad kada je u pitanju pandemija koronavirusom. Situacija je toliko dramatična da su tokom noći kovčezi sa preminulim odveženi vojnim kamionima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Papu Gomez

Na sreću za sada još još uvek nije zaražen niti jedan igrač Atalante, tima koji je u svojoj premijernoj sezoni uspeo da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Papu Gomez, kapiten italijanskog tima se oglasio i bez dlake na jeziku žestoko kritikovao sve one koji se bespotrebno kreću gradom u vreme vanrednog stanja.

 - Svim trkačima ili lažnim trkačima koji žele da izađu i treniraju - ostanite kući. Koji ku*ac imate u glavi? Dosta, dosta, dosta. Svakog jutra se budimo sa užasnim vestima, ljudi umiru, a vas kao da briga za tim. Svi u kućama, niko ne treba da izlazi - poručio je iskusni Argentinac.

Bez obzira na poduzete mnogobrojne mere, stanje u Italiji se za sada ne poboljšava pa se broj zaraženih i preminulih povećava iz sata u sat. Samo juče je registrovano 475 smrtnih slučajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading