Srpski golgeter o agoniji: Svi očekuju da se nešto loše desi...

Autor:

Sport

18.03.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama, Aleksandar Mitrović, izjavio je da je u Velikoj Britaniji situacija u granicama normale, ali da se tek očekuje najžešći udar koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

- Kao i u svim zemljama širom Evrope, i ovde se sprema taj najgori scenario – ponašanje ljudi, medija, sve vodi ka tome da se za sedam do 14 dana očekuje najjači udar virusa. Prazne se radnje, nestaje hrane, ali što se tiče obolelih, za sada nije toliko strašno kao u Italiji i Španiji. Ide nagore, živi se koliko-toliko normalno, ali očekujemo karantin u narednih nekoliko dana. Za sada sve radi normalno- izjavio je Mitrović za "Sport klub".

- Trenutno je sve do nas. Savetovali su nas naravno da sedimo kod kuće što više, da se ne krećemo po mestima gde ima mnogo ljudi. Ipak, moraš kad-tad da izađeš zbog svega što je potrebno za život. Trebalo je danas da treniramo, ali odloženo je za ponedeljak, čekaju se nove mere Vlade. Sedim kod kuće sa porodicom u izolaciji, izlazim kad moram i to je to, slična situacija kao i kod nas.

Srpski reprezentativac je u kontaktu sa kolegama iz nacionalog tima.

- Svako ima nekoliko igrača sa kojima je blizak, čuo sam se sa nekim saigračima. Svi smo nervozni, uplašeni i u nekoj neizvesnosti. Kao i ja, svi se najviše boje za porodice, za svoje roditelje više nego za sebe. Mi smo sportisti, naša tela su jača i lakše bismo se izborili. Starije osobe su izloženije i teže će preboleti taj virus. Neizvesnost vlada kod svih nas, pratimo i kod nas šta se dešava. Nisam doživeo ovako nešto u svom životu, sve se polako gasi i svi očekuju da će nešto loše da se desi- zaključio je Mitrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading