Zvezda sanja punu "Marakanu" i nastavlja sjajnu humanitarnu akciju!

Autor:

Sport

18.03.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da i dalje kupuju karte po simboličnoj ceni od 75 dinara, kako bi po završetku epidemije od korona virusa ispunili "Marakanu" i pomogli obnovi dečije klinike i manastriru Cerenska reka.

RepublikaFoto: Emir Selmani
Foto: Ilustracija

Crvena zvezda i dalje nastavlja sa humanitarnom akcijom, bez obzira na aktuelnu kompleksnu situaciju u zemlji. Internet prodaja i dalje traje preko sajta iticket.rs i važiće za prvu sledeću utakmicu koja bude odigrana uz prisustvo publike na stadionu "Rajko Mitić". Ceo prihod je namenjen Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

Humanitarni aspekt planirane proslave 75. rođendana kluba se nastavlja. Za meč sa Napretkom bilo je prodato 2.020 ulaznica, a od juče do danas je putem internet prodaje karata prodato novih 270 ulaznica za prvu sledeću utakmicu koja će se igrati na stadionu "Rajko Mitić". Očekuje se da će navijači nastaviti sa kupovinom karata jer će one bez obzira za koji su meč kupljene moći da se koriste na prvoj narednoj utakmici koja bude mogla da se odigra na našem najveće stadionu uz prisustvo gledalaca. 

Ulaznice mogu da se kupe preko sajta iticket.rs. U Crvenoj zvezdi se nadaju da će na prvoj utakmici kad se budu stekli uslovi, da se ona odigra pred gledaocima, Marakana biti ispunjena, a humanitarna akcija biti što uspešnija.

Punimo Marakanu, pomažemo Tiršovoj, poruka je iz Crvene zvezde!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading