Emotivna poruka Jovetića: Sve se srušilo u sekundi...

Autor:

Sport

08.10.2017

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić oglasio se na društvenim mrežama po završetku kvalifikacija za SP 2018. godine.

Jovetić neće igrati na SP u Rusiji

Crna Gora je takmičenje završila na trećem mestu na tabeli grupe E kvalifikacija za Mundijal. Ova selekcija je bila blizu plasmana na SP, ali je posle dva uzastopna poraza u poslednja dva kola takmičenje završila na trećem mestu u grupi.

 - Teško je pronaći prave reči u ovakvim situacijama... Koliko je samo rada, truda, želje, znoja i krvi bilo potrebno da se dođe do situacije da se u poslednje dve utakmice boriš za baraž ili eventualno direktan plasman na SP. I onda se sve to sruši u sekundi zbog nečega na šta ne možeš da utičes. Koliko sam samo čekao ovako nešto - to samo ja znam... Od najsrećnijeg momka na svetu protiv Rumunije, do najtužnijeg protiv Danske. Mogao bih da pišem do sutra, ali osetio sam potrebu da bar ukratko ovo podelim sa vama. Ponosan sam na ove momke, koji su pokazali da smo izrasli u reprezentaciju koja je strah i trepet svima! Veliko hvala navijačima koji su bili uz nas uprkos porazu... - napisao je Jovetić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading