Legenda Intera na ivici suza: Ostao sam bez jednog prijatelja, drugi su u bolnici!

Autor:

Sport

18.03.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Intera i reprezentativac Italije Rikardo Feri tužan je jer je tokom katastrofe sa korona virusom u Italiji ostao bez prijatelja.

RepublikaFoto: Ilustracija
Ilustracija

Pedeset šestogodišnjak koji je svojevremeno 45 puta oblačio dres Azura, koji je za Inter odigrao 418 utakmica, dodaje da je nekolicina njih još u bolnici.

- Živim u Lodiju koji je bio jedna od prvih crvenih zona u zemlji i video sam kako se kriza razvija sopstvenim očima. Bilo je toliko nerealno videti ambulantna kola kako prolaze na svaka tri minuta. Od informacija koje sam uspeo da dobijem, situacija je još napeta, a u bolnici u Lodiju je nestalo slobodnih kreveta - počinje Feri.

- Izgubio sam prijatelje, a drugi su u bolnici. Jednog mog druga koji ima 50 godina su odveli jer je kašljao, simptome gripa, a nivo kiseonika mu je opao. Tek što je izgubio oca, takođe zbog korona virusa, a i on je otkriven kao zaražen - kaže Feri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading