Nejmar seo u avion i pobegao!

Autor:

Sport

18.03.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose francuski mediji, Nejmar je odlučio da pobegne u Brazil zbog haosa koji izaziva virus Korona i uzima sve više maha u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Brazilac je navodno odlučio da pobegne privatnim avionom u svoju domovinu, gde je trenutno infekcija od virusa na daleko manjem nivou. U Brazilu je do juče zabeležen 321 slučaj, dok u Francuskoj vlada totalni haos i karantin.

Zanimljivo je i to da su ostali Brazilci takođe izrazili želju da im se dozvoli da odu u svoju domovinu, gde je žarište virusa daleko manje. Tim povodom oglasila se i supruga Tijaga Silve.


- Virus je svuda oko nas. Moj muž čeka vesti kada će se vratiti treninzima. U ovom trenutku smo veoma tužni, ali verujemo da će se sve uskoro završiti - napisala je ona na Instagramu.

Navodno, Nejmar se nije nikome ni javio već je odlučio da privatnim avionom ode u Brazil. Za sada nema zvaničnih informacija o tome...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading