Ronaldinjo u gadnom sosu: Pokrenuta nova istraga protiv slavnog Brazilca!

Autor:

Sport

17.03.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši brazilski fudbaler Ronaldinjo pod istragom je zbog "pranja novca". Ronaldinjo se nalazi u zatvoru u Asunsionu, a sada ima još jedan problem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

Nekadašnji najbolji fudbaler sveta uhapšen je u Paragvaju jer je sa lažnim pasošem ušao u ovu državu.

Za ulazak u Paragvaj potrebna je samo lična karta, pa kada je sa fudbalskim agentom i bratom Robertom ušao sa lažnim pasošem, odmah je uhapšen zbog sumnje da je umešan u nelegalne radnje.

Sada stiže informacija da je umešan u "pranje novca" i da su lažna dokumenta hteli da iskoriste za nelegalne investicije.

Ronaldinjo je u Paragvaj došao kako bi promovisao svoju knjigu i bavio se humanitarnim radom.

Otkriveno je da duguje 2.000.000 evra za porez, zbog čega su mu oduzeti pasoši Španije i Brazila, kao i da duguje preko 4.000.000 evra na nekoliko mesta, za sada iz nepoznatih razloga.

Proveravaju se njegove konekcije sa biznismenkom Dalijom Lopes, koja je optužena za "pranje novca".

Darija Lopes je napravila doček na aerodromu Ronaldinju i Robertu, a ona im je i organizovala put u glavni grad Paragvaja.

Kriminalna organizacija sumnjiči se da je "oprala" čak 400.000.000 evra i da im je u tome pomagao bivši fudbaler Barselone, PSŽ-a i Milana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading