Totalno drugačiji od drugih: Gospodski maniri "žutog zida"!

Autor:

Sport

16.03.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Borusije iz Dortmunda čitavom svetu su održali lekciju iz ljudskosti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Borusije Dortmund

Pristalice "milionera" stavile su se na raspolaganje starim i nepokrentim osobama kojima je strogo zabranjeno da napuštaju svoje domove dok traje pandemija.

Oni su poslali pismo svim građanima:

- Dobar dan svima,

svi znamo u kakvoj smo trenutno situaciji zbog virusa korona i zato nećemo ništa pričati o tome.

Sada je bitno pokazati solidarnost i preuzeti odgovornost za društvo u celini. Ovo posebno znači da želimo da pomognemo ljudima koji spadaju u rizične grupe. Pokušaćemo da pomognemo celoj regiji Dortmunda već od sutra.

U vremenu od 11 časova pre podne do pet popodne ćemo se ponuditi da preuzmemo na sebe obavezu kupovina i ostalih kurirskih službi za one koji to ne bi smeli ili ne mogu da rade. Možete nas pozvati na dole navedeni broj telefona i molimo vas da ovu uslugu koristite samo ukoliko zaista pripadate rizičnim grupama ili se nalazite u karantinu.

S obzirom da ne znamo koliki posao i gužva nas očekuju, molimo vas za razumevanje jer možda ne možemo da garantujemo da ćemo se odazvati na sve pozive. O svemu možete da se obavestite telefonskim razgovorom sa momcima i devojkama koji će dežurati kraj telefona.

Ujedinjeni - piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading