Otkrivamo šta rade večiti u samoizolaciji: Uz film i porodicu proći će i karantin!

Autor: P. V. - D. K.

Sport

17.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal u Srbiji je definitivno stao nakon što je državni vrh u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa uveo vanredno stanje u nedelju uveče, a jutro nakon toga to je zvanično potvrdio odlukom i FSS. Srpski telegraf tim povodom pozvao je asove večitih rivala da nam kažu na koji način provode vreme u karantinu, za koji niko još ne može da kaže sa sigurnošću do kada će trajati.

Brznonogi krilni napadač Partizana Takuma Asano (25) pomno prati situaciju u domovini, a društvo u samoizolaciji pravi mu brat, koji je u Beograd došao pre vrhunca epidemije.

- Pratim isključivo japansku televiziju, pa sam bio iznenađen kada sam od klupskog portparola Biljane Obradović dobijao informacije o situaciji u Srbiji. Vreme ću provesti sa bratom uz filmove, muziku i slično. Nadam se brzom povratku na teren - rekao je Asano za naš list.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Takuma Asano

Njegov klupski kolega Bojan Ostojić (36) iskoristiće najbolje iz ove sumorne situacije.

- Ostaću kući i truditi se da ove dane što kvalitetnije provedem sa porodicom. Često smo u karantinu i na putovanjima, pa mi je svaki trenutak sa ćerkicom Viktorijom i suprugom Marijom dragocen. Muzika, društvene igre, pesmice, sve je uključeno u ovaj karantin - rekao je stameni Užičanin.

RepublikaFoto: FK Partizan
Bojan Ostojić u društvu porodice

Borbeni štoper Crvene zvezde Radovan Pankov (24) nije optimista po pitanju skorog povratka klupskim treninzima.

- Ko zna do kada će trajati prekid klupskih treninga i vanredno stanje, a do tada, trčaću napolju, bare dok je još dozvoljeno. Neke vežbe radiću i u kućnim uslovima, a slobodno vreme provodiću sa suprugom Mirjanom i sinom Milošem. Idemo u parkić s vremena na vreme, ali smo odgovorni i ostaćemo u Beogradu svi, nećemo ići kod rodbine - istakao je Raša.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/rasapankov
Porodica Radovana Pankova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading