Matića bodu dvaput dnevno!

Autor: Predrag Vuković

Sport

16.03.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mančester junajtedu ništa ne prepuštaju slučaju! Čelnici kluba žele da spreče širenje koronavirusa na svaki mogući način, pa su, osim preventivnih mera dezinfekcije, zatim praćenja saveta lekara, odlučili i da dva puta dnevno testiraju našeg reprezentativca sa Old Traforda Nemanju Matića i njegove drugove na ovu pošast.

Nemanja Matić

Klupski doktori u Karingon trening kompleksu ne žele da preuzimaju bilo kakav rizik da se bolest proširi. Stoga, engleski mediji prenose da se Solšerova četa testira dva puta dnevno: kada dođu u kompleks i kada ga napuštaju!

Testiranje na koronavirus, inače, vrši se na dva načina: vađenjem krvi i vađenjem brisa iz grla i nosa.

Junajted zasad nema nameru da zatvori Karington kompleks, iako su, recimo, Arsenal i Everton potpuno zatvorili mesta gde treniraju. Ipak, u Junajtedu postoji oprez jer su samo važni članovi stručnog štaba, uključujući i menadžera, dobili dozvolu da dođu u kontakt sa prvotimcima.

Zanimljivo je da su "crvene đavole" čak testirali i na poluvremenu utakmice Lige Evrope koju su igrali u petak (5:0) na gostovanju ekipi LASK u Lincu, u okviru osmine finala Lige Evrope. Ole Gunar Solskjer je imao objašnjenje zašto je tako moralo biti.

- Naš medicinski tim pažljivo prati igrače iz minuta u minut. Čak su ih na poluvremenu u Austriji proveravali. Naravno, ne radimo to isključivo zbog sebe, već kao deo društva, naša je dužnost da ispunimo ono što vlast i zdravstveni radnici odluče - objasnio je Solskjer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading