(FOTO, VIDEO) Život je lep čak i kada si zatvorenik: Ronaldinjo blistao na turniru u zatvoru, postigao 5 golova i osvojio pečeno prase

Autor:

Sport

14.03.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo nalazi se u paragvajskom zatvoru već nekoliko dana zbog optužbe za falsifikovanje dokumenata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

Ronaldinjo i njegov brat su ušli u Paragvaj sa lažnim dokumentima, a brzo nakon toga su uhapšeni u hotelu. Oni su već nekoliko dana u zatvoru, ali čini se da Ronaldinju nije toliko loše.

On u zatvoru ima status najpopularnijeg zatvorenika i čak je uspeo da zaigra na fudbalskom turniru. Zatvor tradicionalno organizuje turnire, a glavna nagrada bila je pečeno prase od 16 kilograma.

 

Ronaldinjo je dobio dozvolu da nastupi na ovom turniru i naravno njegova ekipa je pobedila. Oni su u finalu slavili sa 11:2, a očekivano je Ronaldinjo oduševljavao svojim potezima.

 

Brazilac je učestvovao u svim golovima svog tima. On je postigao čak pet golova i upisao šest asistencija.


Brzo su se pojavile i fotografije iz zatvora na kojima se vidi kako bivša fudbalska legenda uživa u onome što najviše voli, a to je igranje fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading