Domaći fudbal jači od koronavirusa: Zvezda protiv Napretka slavi rođendan, Partizan na "krovu"!

Autor:

Sport

13.03.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi koja za sada ne oseća posledice epidemije koronavirusa kada su u pitanju sportske manifestacije na otvorenom.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

Tako će i 26. kolo Linglong Superlige Srbije biti odigrano regularno i bez ikakvih restrikcija, a za navijače koji bi ipak "preskočili" tribine, na programu kanala Arena sport 1 imaće priliku da isprate dva susreta.

Oba će biti u subotu, program otvara susret na krovu Tržnog centra Stadion gde se sastaju Voždovac i Partizan, taj meč počinje od 15.30 časova.


U saradnji sa MUP Republike Srbije, a iz bezbedonosnih razloga, doneta je odluka da se kapacitet stadiona FK Voždovac smanji na 900 mesta za meč sa Partizanom, pa ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti.

Već od 18 časova istog dana, Crvena zvezda će ugostiti Napredak na Marakani gde se očekuje veoma dobra poseta budući da će tom prilikom "crveno-beli" obeležiti 75. rođendan.


Svi ostali mečevi 26. kola Superlige igraju se u ranije predviđenim terminima u subotu, osim u slučaju da u toku dana ne stignu drugačije odluke.

SUBOTA
TSC Bačka Topola - Radnik Surdulica (14)

Voždovac - Partizan (15.30)

Javor - Čukarički (16)

Mladost Lučani - Inđija (16)

Radnički Niš - Mačva (16)

Spartak Subotica - Vojvodina (16)

Crvena zvezda - Napredak (18)

Proleter - Rad (18)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading