(VIDEO) BOMBA na Apeninima: Jedan od najboljih napadača sveta dolazi kod Ronalda u Juve!

Autor:

Sport

12.03.2020

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" se nalazi u karantinu. Na zvaničnoj stranici kluba izdato je saopštenje da su 121 članova, od igrača, direktora do stručnog štaba u izolaciji zbog pozitivnog testa Danijelea Ruganija na koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Revanši mečeva Lige šampiona koji su bili na programu za narednu nedelju su takođe otkazani.

Međutim, vratimo se fudbalskim stvarima. "Tutomerkato" prenosi da čelnici Juventusa razmatraju Harija Kejna za novu klasičnu "devetku", nešto što ove sezone nedostaje ekipi iz Torina!

RepublikaFoto: Starsport
Hari Kejn

Italijanski mediji prenose da je ideja da se Ronaldu omogući napadač klase poput Benzeme, sa kojim je Portugalac imao plodnu saradnju na terenu.

Totenhem je završio svoje učešće u LŠ, bolji od njih su bili "bikovi" iz Lajpciga.

Murinjov tim se trenutno nalazi na osmom mestu Premijer lige, pored LŠ završili su sa takmičenjem i u FA kupa gde ih je zaustavio Norič.

Pored Juventusa za efikasnog napadača iz Londona se interesuje i Real Madrid. Cena je navodno oko 150 miliona evra, videćemo da li Kejn razmatra napuštanja "pevaca" posle još jedne neuspešne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading