Trojica igrača Lestera u izolaciji zbog koronavirusa

Autor:

Sport

12.03.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Lester Sitija Brendan Rodžers otkrio je da su trojica igrača tog tima u samoizolaciji zbog toga što imaju simptome korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Lestera

- Imali smo nekoliko igrača koji su pokazali simptome i znake virusa. Pratimo proceduru i oni su (preventivno) sklonjeni iz tima. Samoizolovali su se i videćemo kako će se situacija razvijati. Trojica njih su u pitanju - rekao je Rodžers ne otkrivajući o kojim je igračima reč.

Utakmica Mančester Sitija i Arsenala odložena je zbog toga što je nekoliko igrač Tobdžija bilo u kontaktu sa zaraženim gazdom Olimpijakosa Evangelisom Marinakisom, sasvim realno deluje mogućnost da se odloži subotnje gostovanje Lestera kod Votforda.

 - Iz fudbalske perspektive bila bi šteta, ali zdravlje je najvažnije - nemoćno potvrđuje Rodžers,  odgovarajući na pitanje koliko bi zaista štete mogao da pretrpi fudbal zbog epidemije COVID-19 virusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading