Novo pojačanje crveno - belih!

Autor:

Sport

12.03.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađe selekcije kluba dobile su danas važno pojačanje koje će znatno da im olakša dugačka putovanja - novi crveno-beli autobus.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mladi petlići u novom autobusu

Zvezdini biseri ubuduće će u najkomfornijim mogućim uslovima ići na gostovanja po Srbiji i inostranstvu. Autobus je finansiran od novca članarina koje je Zvezdina fondacija usmerila u ovu svrhu.  

 - Zvezdina fondacija je već u januaru odlučila da prikupljeni novac usmeri na kupovinu autobusa za potrebe Omladinske škole. Posle svih potrebnih tehničkih pregleda i brendiranja, autobus je danas svečano stigao na Marakanu.Njega su na parkingu iza juga stadiona "Rajko Mitić" dočekali crveno - beli pretpetlići, dečaci rođeni 2009. godine, koji su iz radoznalosti i ušli da ga i razgledaju.

Fondacija Crvene zvezde koja se fianansira od članarina i dobrovoljnih uplata zvezdaša uspela je posle kratkog perioda značajno da doprinese kvalitetu rada Omladinske škole, što je i primarni cilj, kupovinom novog autobusa koji će naše mlađe selekcije koristiti za putovanja u zemlji i u inostranstvu. Ovo je pokazatelj da sistem po kome se fondacija finansira od sredstava članarine daje rezultat.

Klub Crvena zvezda već ima preko 28 hiljada članova, a sredstva od članarina i dobrovoljnih uplata su upotrebljena za ono što je u ovom času najneophodnije. Ovim putem pozivaju se svi zvezdaši da nastave sa aktivnim učlanjenjem kako bi došli do cifre o kojoj se sanja a to je - 50.000 aktivnih članova. Zvezdina fondacija će nastaviti da funkcioniše kao i do sada krajnje transparentno i da pomaže Omladinsku školu i veterane što je i pokazala ovim gestom.

Zahvaljujemo se svim članovima koji uplaćuju članarinu i time pomažu razvoju našeg kluba - stoji u saopštenju kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading