(VIDEO) Sunovrat karijere: Od osvajanja Premijer lige sa Lesterom, do pijanstva i tuča na treninzima!

Autor:

Sport

11.03.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani Drinkvoter bio je član šampionske generacije Lestera koja je šokirala čitavu 2016. godine. U tandemu sa N'Golom Kanteom činio je važnu spregu na sredini terena tima Klaudija Ranijerija, a godinu dana nakon njega stigao je u Čelsi za ogromnih 35 miliona funti, da bi već sada moglo da se tvrdi da je jedan od najvećih promašaja u istoriji "plavaca".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Drinkoter u dresu Čelsija

Odigrao je tek 12 mečeva u Premijer ligi u svojoj prvoj sezoni na "Bridžu" kod Antonija Kontea, odmah ga je "precrtao" i Mauricio Sari, ali teško je pronaći klub igraču kome ste dali toliku platu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Drinkoter u dresu Čelsija (desno)

Čelsi je tako prvo poslao Drinkvotera na pozajmicu u Barlni, i dobio ga nazad "sa mašnicom" posle šest meseci pošto se par nedelja po dolasku potukao ispred noćnog kluba, da bi ga ove zime ustupili Aston Vili, ali ni tamo neće dugo ostati.

Osim što je u međuvremenu uhvaćen kako vozi pijan, Drinkvoter je se na treningu Vile potukao sa saigračem Hotom, koji tvrdi da ga je bivši reprezentativac Engleske udario glavom!

Aston Vila zato namerava da "skrati" pozajmicu i odmah Drinkvotera vrati u Čelsi, a neće mnogo izgubiti pošto nije impresionirao ni na terenu.

Igrao je tek na četiri utakmice za tim Dina Smita, a ni on nije uspeo da ga "probudi" iz fudbalskog sna u kom se nalazi od Lestera.

Velika šteta za Drinkvotera koji je nedisciplinom i nemarnošću prema poslu - definitivno doživeo veliki sunovrat u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading