Heroj Napolija otvorio dušu: SVI TRENERI SU ME OTPISIVALI

Sport

08.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ljubimaca navijača Napolija Lorenco Insinje, koji ove sezone igra u sjajnoj formi, otvorio je dušu i izjavio da mu početak karijere nije bio nimalo lak, pošto su ga svi treneri proglašavali netalentovanim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Insinje: Govorili su da neće ništa biti od mene

Insinje je postao standardan član italijanske reprezentacije i jedan od stubova igre Napolija, a mnogi su ga unapred otpisivali.

- Govorili su mi da sam talentovan, ali da sam suviše nizak. U jednom momentu sam hteo da odustanem od fudbala, jer su mi svi skauti govorili isto, pa sam pomislio da je besmisleno da nastavim. Onda sam došao na probu u Napoli, i dobro je prošlo - rekao je Insinje.

On je dodao da uživa u igranju za klub koji nosi u srcu ceo život, ali da pritisak i očekivanja navijača ponekad umeju da budu prevelika. I pored toga, kaže Insinje, igranje za Napoli predstavlja njemu lično nešto više od pukog fudbala.

- Svaki igrač koji igra u klubu u svom rodnom gradu će imati neke preblome. To što sam jedini Napolitanac u ekipi znači da navijači očekuju nešto više od mene. Sećam se kad sam bio klinac da sam bio na meču Serije C na San Paolu, na kom je bilo 70.000 ljudi. To se nigde više ne viđa. Za Napolitanca, biti fudbaler Napolija je nešto što se ne viđa svaki dan. Nadam se da će mladi uspeti da ostvare svoje snove, kao što sam ja uspeo - rekao je Insinje.

Omaleni napadač Napolija ove sezone je u prvih sedam kola Serije A postigao isto toliko pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading