(VIDEO) Belgija savladala BiH u ludom meču, Šveđani nadomak SP

Sport

07.10.2017

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Belgije ne popuštaju gas, iako su već obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine. Ovoga puta pala je selekcija BiH u ludom meču na stadionu u Sarajevu - 3:4! Šveđani kanonadom Luksemburga došli na pola koraka do Mundijala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šveđani bez milosti prema Luksemburžanima

Fudbaleri BiH i Belgije odigrali su meč kakav se retko viđa, za sve fudbalske sladokusce.

Vodili su gosti 1-0 i 3-2, ali su se žilavi Bosanci uvek vraćali i davali nadu svojim fanovima da mogu do velike pobede koja bi ih približila baražu na Svetsko prvenstvo.

Nakon velikih amplituda i promene rezultata u korist jednih i drugih, Janik Fereira-Karasko je pogotkom u 83. minutu za vođstvo "crvenih đavola" od 4:3 postavio konačan rezultat.

BiH će u poslednjem kolu morati da savlada Estoniju u gostima ukoliko želi da se uopšte nada mogućnosti da obezbede baraž. Belgijanci su već odavno obezbedili plasman na Mundijal naredne godine.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Švedska je u grupi A torpedovala Luksemburg rezultatom 8:0 i preuzela barem na kratko lidersku poziciju u grupi A. Po svemu sudeći oni će se sa Holanđanima u duelu poslednjeg kola boriti za prolaz iz grupe, mada Francuzi imaju sudbinu u svojim rukama i od njih sve zavisi.

Ništa još nije rešeno u ovoj grupi, pogotovo ako se podsetimo činjenice da je maleni Luksemburg u prošlom kolu otkinuo bod Francuzima na gostovanju.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

U preostala dva susreta bez ikakvog takmičarskog značaja Farska Ostrva i Letonija su odigrali 0:0, dok je Estonija napunila do vrha mrežu Gibraltara - 0:6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading