Zidanu se mrda klupa, Perez već kontaktirao novog trenera!

Autor:

Sport

10.03.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid bi tokom leta mogao da pretrpi velike promene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Trener ekipe Zinedin Zidan nalazi se na "tankom ledu" cele sezone, pogotovo posle poslednjih sedam mečeva u kojima ima četiri poraza.

Francuzu nije pomogla ni pobeda u "El klasiku" od 2:0, jer su između nje došli porazi od Betisa i Levantea u Ligi, kao i Mančester sitija u Ligi šampiona.

Real je pre dovođenja Zidana bio zainteresovan za doskorašnjeg menadžera Totenhema Maurisija Poćetina, a renomirana "Marka" navodi da je uprava "kraljveskog kluba" ponovo kontaktirala argentinskog stručnjaka.

Kako se navodi, Zidan neće biti smenjen tokom sezone, ali je vrlo moguće da se to dogodi na leto, kao i da sam Francuz podnese ostavku zbog loših rezultata.

Stvari za drugoplasirani tim LaLige će morati značajno da se poboljšaju do kraja aprila, ali raspored nije lak – slede mečevi sa Eibarom, Sitijem, Valensijom i Real Sosijedadom.

Britanski "The Independent" je naveo da je za njih potvrđeno da je jedan od čelnika Reala već kontaktirao Poćetina, to jest ljude u njegovom bliskom krugu.

Real navodno nije poslao ponudu Poćetinu, ali ga je zamolio da ih obavesti ukoliko bude planirao da napravi sledeći korak u svojoj karijeri u bliskoj budućnosti.

Poćetino je već odbio da bude šef stručnog štaba Barselone ove sezone, a najskorije se pominjao kao nasledik Olea Gunara Solskjera ili Pepa Gvardiole, u Mančester junajtedu, odnosno Sitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading