Holand otkrio ko mu je najteži protivnik: "Svaki napadač mrzi takvog defanzivca"

Autor:

Sport

10.03.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holand je prvi deo sezone blistao u dresu Salcburga, a u januaru ga je kupila Borusija Dortmund za 20 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Holand je nastavio da oduševljava i u dresu nemačkog kluba jer je na devet mečeva postigao čak 12 golova.

Već se priča o tome da bi nakon samo pola godine mogao da napusti Dortmund. Interes za njega je pokazalo nekoliko velikana, ali se Holandu nigde ne žuri.

On je u razgovoru za France Football pričao o mnogim stvarima, i dotakao se toga protiv kog igrača mu je bilo najteže da igra u dosadašnjoj karijeri.

 - To je definitivno Van Dajk. U Salcburgu sam dva puta igrao protiv njega i on je neverovatan. U defanzivi je zaista predobar, veoma jak i brz. Ima neosporne kvalitete i sjajan je igrač. To je tip igrača koga nijedan napadač ne voli - rekao je Holand i osvrnuo se na spekulacije oko odlaska iz Dortmunda nakon samo pola godine.

 - Tek sam došao i veoma sam srećan ovde. Želim mnogo toga da ostvarim i samo sam na to fokusiran. Naježim se svaki put kada istrčim na stadion Dortmunda i osećam zaista odlično - zaključio je Holand. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading