Nejmar: IZBACITE BARSU IZ LŠ!

Autor:

Sport

07.10.2017

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler PSŽ-a Nejmar, koji je ovog leta potresao tržište transferom iz Barselonu u francusku prestonicu, apeluje na UEFA da žestoko kazne njegov bivši klub zbog dela neisplaćenih dugovanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmaru nikad dosta para

Brazilac je dugo odbijao da potpiše ugovor sa španskim velikanom, a onda je u avgustu rešio da pojača "svece" zato što su oni bili spremni da isplate klauzulu u iznosu od 222 miliona evra.

Kako prenosi španski list AS, Nejmar želi da mu Barselona isplati takozvani "bonus za lojalnost" koji je stajao u njegovom novom ugovoru i koji predviđa da mu se isplati 26 miliona evra ukoliko do 31. jula ostane fudbaler ovog kluba.

Barsa to naravno ne želi da uradi, iz razloga što su ubeđeni da je Nejmar svesno zavlačio klub sa "Nou Kampa" iako se dosta ranije dogovorio sa upravom Parižana da pojača njihov klub, ali tek po okončanju ovog datuma.

Zbog svega ovoga Brazilac je rešio da se tuži čak kod UEFA zbog nepoštovanja ove ugovorne klauzule.

Nejmar je tražio izbacivanje Barselone iz Lige šampiona zbog nepoštovanja ove ugovorne obaveze, na savet svojih advokata, što je UEFA odbila, prenosi AS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading