Direktor Čukaričkog poziva na jedinstvo: PROTIV GRUZIJE SVI DA BUDEMO UZ "ORLOVE"

Autor:

Sport

07.10.2017

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da u ponedeljak treba u što većem broju da podržimo Orlove u odlučujućoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koju, kako je istakao, javnost u Srbiji čeka godinama.

RepublikaFoto: fkcukaricki.rs
Matijašević: Uspeh reprezentacije je najbitniji za naš fudbal

- Čukarički, igrači stariji i mlađi sa trenerima će doći na južnu tribinu stadiona 'Rajko Mitić'. Svi treba da podržimo naš nacionalni tim koji je na korak do Mundijala. Jedan poraz ne sme da umanji sve rezultate naše nacionalne selekcije, sve što su momci na čelu sa selektorom i Fudbalskim savezom Srbije uradili do sada. Orlovi su nam već pokazali kako se bore za nacionalni dres i na nama je da im damo krila u meču odluke. Uspeh naših najtrofejnijih klubova Crvene zvezde i Partizana je veliki, ali pozitivni rezultati reprezentacije bi bili kruna na 2017. - rekao je Matijašević i dodao.

- Srbija je objektivno favorit protiv Gruzije, ali fudbalska javnost naše zemlje može i treba mnogo da pomogne u poslednjem koraku ka overi plasmana za najjače takmičenje.

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20.45 igra protiv Gruzije na našem najvećem stadionu i pobeda u tom meču značiće direktan plasman naše nacionalne selekcije na šampionat planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading