Ben blista u Zvezdi, na pomolu je novi ugovor?

Autor: Mondo/Republika

Sport

09.03.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno nema dileme da je Ben najbolji igrač Crvene zvezde i da je za srpskog šampiona velika šteta što reprezentativca Komorskih Ostrva nije imao na raspolaganju u Ligi šampiona već samo u Superligi, gde je proteklog vikenda sa nova dva gola izbio na čelnu poziciju liste strelaca.

RepublikaFoto: Republika.rs
El Fardu Ben

Situacija oko njegovog ugovora dugo je bila nejasna. Sam Ben je pre oko mesec dana izjavio da ga samo detalji dele od produžetka saradnje sa crveno-belima i da bi voleo da ostane, ali je u međuvremenu ta priča utihnula. Međutim, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otklonio je svaku dilemu.

 - Ben ima ponudu Crvene zvezde. Postoji obostrana zainteresovanost da se nastavi saradnja. Nadam se da ćemo uskoro potpisati ugovor - poručio je Mrkela, a isto je potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić. 

Ben je od Crvene zvezde tražio povišicu od 150.000 evra, što znači da bi vrednost novog ugovora trebalo da bude ukupno 650.000 evropskih novčanica. Ben je prethodnih meseci imao brojne ponude iz Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je želeo da ostane u Zvezdi i bori se za titule i novo učešće u Ligi šampiona ili Evrope. Ben je u dresu Crvene zvezde postigao 46 golova na 82 utakmice i bio najbolji igrač kluba tokom prošlih kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading