Betisova "šamarčina" Realu koja će dugo boleti, Barselona ponovo lider!

Autor:

Sport

08.03.2020

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Betisa pobedili su na svom Benito Viljamarinu ekipu Real Madrida rezultatom 2:1 (1:1) u 27. kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Betis - Real Madrid

Heroj utakmice bio je rezervista Betisa, dete Barselone, Kristijan Teljo, koji je zamenio Hoakina i 82. minutu postigao pobedonosni pogodak.

U prvom delu igre, Tibo Kurtoa je spasio jedan siguran gol, posle sjajnog udarca Nabila Fekira, ali Belgijanac nije mogao ništa nekoliko minuta kasnije kada je Sidni "ubio" pauka.

U 40. minutu, Fekir je vratio loptu u šesnaesterac posle kornera, a Sidni je bio na pravom mestu, prihvatio je i zategao u bliže rašlje za 1:0.


Ali, onda, Betis je sve prosuo, i to baš Sidni koji je u nadoknadi vremena nespretnom glupošću oborio Marsela  i napravio penal, a siguran izvođač bio je Karim Benzema i rezultat na poluvremenu je 1:1.

U 82. minutu, Benzema daje jednu očajnu poprečnu loptu, koju seče Loren i dodaje do Kristijana Telja, koji izlazi sam na Kurtou i pogađa ugao za 2:1!

Real je do kraja išao na sve ili ništa, u napad je otišao i Serhio Ramos, ali to je bilo sve, Betis je sačuvao prednost i pobedio za Barselonu koja sada opet ima dva boda više od Madriđana!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading