Ben: Deki me naučio da šutiram slobonjake!

Autor:

Sport

09.03.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protutnjala je Crvena zvezda u subotu kroz Šabac i laganom pobedom nad poslednjeplasiranom Mačvom od 3:0 (3:0) u 25. kolu Superlige zadržala velikih 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Apsolutni junak trijumfa u gradu na Savi bio je El Fardu Ben (31), dvostruki strelac i asistent kod pogotka Srđana Babića.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
El Fardu Ben

Posebno lep bio je vodeći gol špica sa Komorskih ostrva levicom iz slobodnog udarca u 19. minutu, kada je gađao ugao golmana Mladena Živkovića i ostavio ga potpuno nepomičnim. Sa 13 pogodaka Ben je vodeći strelac Superlige, a posebnu zahvalnost duguje treneru Dejanu Stankoviću.

- Slušao sam Dekijeve savete kako da šutiram slobodne udarce. Odlučio sam da gađam ugao u kom je stajao golman i uspelo je. Jako sam zadovoljan zbog tog gola, ali i činjenice da sam vodeći strelac našeg prvenstva. Voleo bih da budem najefikasniji i po završetku sezone, imponuje mi to, ali uspeh ekipe je najvažniji. Vratili smo se na pobednički kolosek posle dva remija i hitamo ka odbrani titule - poručio je Ben.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading