Vandin i Ikardijev pakleni plan: Iz Pariza u Juventus, ali se Inter obezbedio sa astronomskom naplatom!

Autor:

Sport

08.03.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je Inter još letos znao namere Maura Ikardija, tačnije da je u pitanju taktički potez Argentinca, da godinu dana ode u Pariz, a onda pređe u Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nova saga sledi na leto...

Međutim, oni su se obezbedili, makar kad je novac u pitanju. Sigurno je da Ikardi ne želi da ostane u Parizu, francuski mediji potvrđuju da je on to nagovestio sadašnjem klubu, ali da se nada da bi PSŽ mogao da ga otkupi za 70 miliona i preproda Juventusu, ili eventualno bude uključen u neku trampu.

No, u Interu su, kako rekosmo pretpostavili šta može da učini bivši kapiten, pa su u dogovor sa prvakom Francuske ugradili klauzulu, u slučaju da Parižani otkupe Ikardija, pa ga prodaju nekom drugom klubu Serije A, taj klub će morati da plati 15 miliona evra Interu.

Dakle, Ikardi više neće vredeti 70, već 85.000.000

Nije to samo pravilo za Juventus, ista situacija bi bila sa Napolijem, mada bi oni mogli da sačekaju da se Ikardi vrati u Milano (sa Interom ima ugovor na dve godine), a da se onda dogovore sa "crno-plavima" o transferu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi i Vanda Nara

DeLaurentis je kontaktirao Vandu Ikardi, još prošle godine ova varijanta je bila aktuelna, ali je tada napadač odbio da ode na jug, do poslednjeg trenutka se nadao da će se preseliti u Juventus...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading