(VIDEO) Tadić umalo prebio saigrača, pa u nastavku sa dva gola doneo pobedu Ajaksu!

Autor:

Sport

07.03.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa savladali su u gostima Herenven sa 3:1.

Dušan Tadić

"Kopljanici" su ovim trijumfom prekinuli niz od dva uzastopna poraza u holandskom šampionatu.

Ajaks ponovo nije blistao, ali je upisao važna tri boda u nastavku borbe za šampionskom titulom sa AZ Alkmarom. U prvom poluvremenu nije bilo golova, a najzanimljiviji momenat dogodio se u 41. minutu.

Dušan Tadić je pobesneo na svog saigrača, mladog Seržinja Desta. Kapitenu Ajaksa je toliko pao mrak na oči da se umalo fizički sukobio sa američkim fudbalerom, a uputio mu je i par sočnih psovki na srpskom jeziku.

Ovaj Tadićev potez kao da je razbudio i njega i saigrače u drugom poluvremenu. Ajaks je podsetio kako može da igra fudbal i u kratkom intervalu postigao tri gola.

Prva dva su delo upravo Tadića. Srpski reprezentativac pogađao je u 57. i 60. minutu, a Kvinsi Promes je u 63. povisio na 3:0.

Herenven je jedino uspeo da ublaži poraz preko Van Bergena u 67. minutu.

Ajaks se ovom pobedom vratio na čelo tabele, na kojoj je po broju bodova izjednačen sa AZ Alkmarom. Partizanov dželat iz Lige Evrope je ranije tokom dana deklasirao na domaćem terenu Ado den Hag sa 4:0.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading