MATIĆ O MURINJU: Zna da imamo dobar tim i navija za nas

Autor:

Sport

07.10.2017

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentatiovac Srbije Nemanja Matić izjavio je da mu je drago što je menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo posmatrao meč "orlova" sa Austrijom u kvalifikacijama za SP 2018.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić se nije proslavio na meču sa Austrijom

Naša selekcija je poražena 3:2, ali je i dalje prva na tabeli grupe D kvalifikacija za SP. Srbiji je za plasman na Mundijal u Rusiji neophodna pobeda protiv Gruzije za dva dana u Beogradu.

Utakmicu na stadionu Ernst Hapel posmatrao je i legendarni portugalski stručnjak.

 - Čuli smo se bili pre meča. Znao sam da dolazi. Nije mi ništa posebno rekao. Bio je on i u Beogradu jednom da nas gleda. Zna da imamo dobar tim i navija za nas - rekao je Matić.

On se potom osvrnuo i na meč u Beču.

- Ostaje žalenje što nismo uspeli da obradujemo naš narod koji je došao u velikom broju na stadion. To je fudbal, Austrijanci su bili bolji, zasluženo su nas pobedili. Imali su priliku i da ranije reše utakmicu, imali smo mi neke šanse koje nismo iskoristili, ali dobro... Imamo poslednju utakmicu da se plasiramo na SP. Da li imamo kvaliteta to da uradimo, ja sam siguran da imamo. Pogotovo jer igramo pred svojom publikom. Tri boda nas vode na Mundijal - istakao je Matić i dodao:

 - Rekao sam još na početku kvalifikacija, da je na kraju kada se podvuče crta najbitnije da mi budemo u Rusiji. Austrija je prvi poraz za nas u ovim kvalifikacijama, nijea nam lako. Svi smo se nadali da možemo ovde da ostvarimo plasman, ali nismo imali kvaliteta u tom meču.

Srbija je apsolutni favorit protiv Gruzije.

- U fudbalu danas svako ima šanse... Setite se da je Luksemburg na strani igrao nerešeno protiv Francuske, a pre su takve selekcije primale po 10 golova. Sve je moguće u današnjem fudbalu, ali ja verujem da postoji samo jedan tim koji može da pobedi u ponedeljak. Mi ćemo biti spremni - zaključio je Matić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading